Метеорологът вече работи за 5 бона на летището, няма право

...
 Метеорологът вече работи за 5 бона на летището, няма право
Коментари Харесай

Уикенд: Емо Чолаков: Край! Искам да се скрия, да си почина от всичко

 Метеорологът към този момент работи за 5 бона на летището, няма право да се демонстрира в медиите.

Емо Чолаков желае хората да го не помнят, научи „ Уикенд ” от самия него. За да реализира това, напусналият Би Ти Ви синоптик няма да дава изявленията в пресата и не ще приказва за себе си в телевизионни излъчвания. Когато репортер на вестника го потърсил с молбата за изявление, той изрично отказал.

„ Край, към този момент не съм обществена персона! Не искам да разясня предишното, сегашното и бъдещето си пред необятните маси. Искам да се скрия, да си умря от всичко. Така ще имам опция да премисля нещата ”, показа паметният метеоролог, който тези дни навърши 44 година

След години в Би Ти Ви, Чолаков реши да напусне медиата. Той е почнал работа като метеоролог на летище София, където заплатата му е доста по-висока - над 5000 лв.. Едно от условията обаче е да не дава изявленията, защото работата му се води секретна, а също така е държавен чиновник.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: